Chrome Pointer

Dag 18 – En funktion jag hoppas på

   Funktionen som tillåter oss köpa fler hästar.
 
   Ja, i fråga om funktion är det faktiskt det enda jag kommer på. Förstår ni då hur mycket jag tycker om det här spelet?
   Den bruna hästen jag pratat om innan är ju min drömhäst, men om vi kommer få möjlighet till fler hästar än så hoppas jag på att det finns fler ovanliga färger som denna tigererade häst. Och då menar jag FLER, för det är ju inte så originellt om vartenda existerande Star Rider kutar runt på varsin Appaloosa...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.