Chrome Pointer

Dag 1 - Jag

   Då kommer frågan hur jag ska sammanfatta det här.
   Bakom skärmen sitter en artonåring utan ett liv, och med alldeles för mycket fritid. Denna artonåring älskar Harry Potter, LotR, allt av Jane Austen, Disney, Glee och The Big Bang Theory. Älskar att läsa, spela spel och skriva och spenderar minst fyra dagar i veckan i stallet.
 
   I skärmen har vi Esmeralda. Essie eller Esme, för mig gör det detsamma. Silverforce. Det blev faktiskt framslumpat och jag kände "Ja. Det är jag."
   Utseendet grundar sig på en Fanfic till det originala Star Stable som jag började skriva för många år sedan. Första delen är klar, andra delen närmar sig slutet. Planer finns för del tre och fyra. Jag hade tänkt återskapa samma karaktär i SSO, men det ville sig inte riktigt eftersom namnet jag var ute efter inte fanns tillgängligt.
   Jag har faktiskt planer på att dela med mig av dessa skriverier. Har redan delat med mig av vissa kapitel. Fått ganska bra respons. Det är trevligt.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.