Chrome Pointer

Byggställningar

   I Moorland har det väldigt länge suttit några byggställningar uppe. De har nog varit där sedan innan byggställningarna vid Steves Gård och Fort Pinta kom upp.
   Jag skulle ha kunnat trott att det är för de här "hästmarknadernas" skull. Men, just där, där startar ju spelet. Det är där spelaren får sitt allra första intryck av Jorviks sydligare delar. Skulle det verkligen fungera att ha en hästmarknad just där?
   Jag tror det skulle bli ganska rörigt. Så jag tror, och hoppas, inte att det är så. Men då kommer den stora frågan - vad skulle byggställningarna då finnas för?
 
   Vad tror ni?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.