Chrome Pointer

Bloggsamling

   Jag har under några dagar funderat på om man skulle göra en sida på Wikin där man samlar alla SSO-bloggar som vill vara med. Ett enkelt sätt att upptäcka nya bloggar och också ett sätt för dessa bloggar att göra reklam för sig.
 
   Vore det en bra idé?


Scarlett Darkhill

Det skulle faktist vara en kul idé om man gillar bloggar och skulle vilja se nya

Maggie Westbridge

Jättebra idé. Jag söker själv hela tiden nya bloggar att läsa så det skulle vara jättekul! :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.