Chrome Pointer

Bloggen får vila under kvällen

   Jag har haft en väldigt lång stalldag med tävling (Stockholmscupen, som mitt stall vann :) ) och stalljobb, så bloggen får vila tills i morgon. Nu händer det alltså inget roligare idag, men i morgon kan jag utlova några nya inlägg, wiho.
 
   Jag är nästan lite förvånad över att det är några stycken som dagligen läser här nu, men jag är också väldigt glad över det. Det är jättekul med intresset. Vill åter hänvisa till min Wiki, då jag tror att ett sådant uppslagsverk skulle vara både roligt och lärorikt för en stor del av SSO's spelare.
 
   Sköt om er till i morgon.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.