Chrome Pointer

Är nästan vaken

   ...och därmed blir det någon slags aktivitet.
 
   Idag bygger mitt flummande på paddocken bakom vingården. Den tycker jag nämligen är lite intressant. Den bara dyker upp ut ur det blå, utan någon förklaring, och nu har den stått där i... vad nu, två-tre månader?
   Vad kommer då hända där, måtro... Jag hoppas på en hoppbana eller ett dressyrprogram. Ridbanan kan ju inte bara stå där i skymundan utan att användas alls. Eller kommer den omtalade hästmarknaden slå upp sina dörrar där?
 
   Hela Stockholmsområdet har ju sportlov nu, och jag gissar att SSO-teamet därmed kommer ta tillfället i akt och släppa en lite mer rejäl uppdatering på onsdag. Vore inte det himla kul?


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.