Chrome Pointer

Ändrad header

   Igår uppdaterade jag headern, så nu visar den också att jag är på lvl 14 och Ash är på lvl 15, den förra sa att vi låg en nivå under båda två. Men nu är det kirrat ^^ Jag gillar faktiskt min header, visserligen hade jag lätt kunnat dra ihop något mer avancerat, men sometimes less is more :P Iaf, jag gillar den, och det är väl huvudsaken. Personligen blir jag lätt bortskrämd av bloggar om headern är skrikig eller "dåligt" gjord.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.