Chrome Pointer

Ris och ros - Man- och svansfunktionen

 
 
   Det som gäller idag är den funktion som jag antagligen har skrivit mest om här - Man- och svansfunktionen.
 
 
+
   + Det är möjligt att byta man och svans på sina häster (duh)
   + Det finns flera olika alternativ
   + Det är relativt billigt
   + Olika typer av hästar har sina "unika" manstilar att välja bland
   + Stylisterna finns på många olika ställen och är lätta att hitta
   + Enligt GME är det "högst troligt" att sortimentet kan utökas ytterligare och det låter väldigt trevligt
   + Funktionen tillåter spelarna att skräddarsy sin häst lite mer
 
-
   - Det är ett väldigt begränsat utbud
   - Man kan inte välja man och svans separat, utan de hänger ihop
   - Det går inte att byta man alls på Frieserhästarna
   - Då man väljer att titta på manstilarna "fastnar" kameran i ett visst läge, vilket gör att det inte går att se hela hästen. Därför är det svårt att verkligen se vad man köper.
   - Det finns bara två olika stilar till Araberna


Lara Mcfield

Kunde inte svansarna alltid vara densamma, fast man kan byta manstil? Fast jag älskar den tjockaste svansen och den hade sett urdum ut med knoppar... Hehe.
Jag har inte problem med kameran, man ser ju manen bra och det räcker för mig.
Friesrarna har ju en speciell man som är unik för rasen och som SSO har gjort väldigt bra, tror inte att dom hade passsat med nån annan manstil. Knoppar kanske, men en häst med tjock man kan ju inte knoppas, så nej tack. Arberna också. Dom har ju rätt tunn man i verkligheten, och lång, dom hade inte passat i dom andra stilarna.

Annnars tycker jag inte att vi ska klaga så mycket. Allt jag tycker är dåligt är väl vissa svansar. Man och svansfunktionen är en bra funktion^^

Svar: Först måste jag bara säga att jag gör den här lilla serien "Ris och ros" för att gå ner på djupet, så det är inte direkt klagomål från min sida - jag tänker bara på saker som kan ses som negativt :)Just kameran tycker jag ändå är negativt, för man ser ju inte hästen framifrån. Man har inte en aning om hur hästens ansikte ser ut, och att vinkeln är lite snett uppifrån gör det ännu svårare att få ett grepp om hur det verkligen ser ut.
Jag äger ju själv ingen Frieser, däremot vet jag att många som äger hästen gärna vill kunna byta man på den. Frieserhästar IRL friseras ju mycket och ofta på olika sätt, så jag förstår tanken ^^^

Nejmen som sagt, det finns negativa delar med allt i världen och i den här serien försöker jag få med många olika åsikter om funktionerna :)
Esmeralda Silverforce

Rebecca Winterbell

Man borde se svansen, tänk om den är jätteful och det är ändå den man sitter o glor på då man rider xD
Och en inbakad fläta eller vad man nu kallar det skulle inte vara fel på friesern ;) Och det borde finnas en arabman som manen är borta där framme :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.