Chrome Pointer

Ris och ros - Frieserhästarna

 
 
 
 
+
   + Hästarna var revolutionerande då de kom till spelet. Stora, med hovskägg! De kan nog ha varit bland de första hästarna i ett hästspel någonsin där man faktiskt kan jämföra hästarna vid varandra och se hur mycket större dessa djur är, och hovskägg är inte heller vanligt i hästspel.
   + Deras steg är makalöst
   + Man kan ha benlindor på dem även fast de har hovskägg som "sticker ut" i vanliga fall
   + Jag älskar deras långa man och svans, att det skulle vara unikt för dem
   + Det är sjukt häftigt att se en större grupp spelare rida runt då alla har Frieserhästar. Ser grymt mäktigt ut!
   + Hästarna är verkligen tre nyanser av svart och det är superbra, för tonerna är så lika och ändå så olika. Det finns liksom en häst för alla!
   + Hästarna rör på sig då de står still, vilket är ascharmigt och alla hästar borde göra så, inte bara Friesers, ponnyer och Andalusier
 
-
   - I det långa loppet är det synd att det inte går att ändra manen och svansen på något sätt. Man vill ju ändå kunna frisera sin häst litegrann!
   - Ibland buggar hovskägget då benlindorna är på, och då sticker hovskägget rätt ut ur lindan, vilket är jättefult (Äger ingen Frieser själv (än) men har sett många ryttare som ridit förbi mig)
   - Att de rör sig supercharmigt (då de står still) men våra starthästar får inte vara lika charmiga
   - Hästarna är större än de vanliga hästarna, men de är väldigt tunna över ryggen för att spelarkaraktären inte ska se konstig ut på dem
   - Folk verkar ha tröttnat på dessa vackra skapelser och man ser dem inte lika ofta i spelet längre


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.