Chrome Pointer

Jag är lite konservativ

   Då det kommer till outfits i spelet åtminstone. Jag har jättesvårt för att låta Esme rida i annat än ridhjälm och svarta stövlar. Gympaskor kommer fram ibland, men bara då det kommer till barbackaridning.
   Det är lite intressant egentligen. Jag kanske gillar det realistiska i det? Ibland blir det bruna stövlar, men jag använder nästan bara de där svarta LT-stövlarna i spelet numera. De påminner mig på de stövlar jag har IRL och jag tycker nog att de är de snyggaste i spelet dessutom. Fast jag skulle nog kunna tänka mig att införskaffa ett par vita stövlar, ändå. Det kan vara snyggt till vissa grejer.
   Att låta Esme ha gympaskor i sadeln skulle väl funka. Fast jag tycker liksom att det... ser lite fel ut. Jag tycker att det ser lite mysko ut, det är nog därför jag föredrar stövlarna. Jag tror att jag IRL har ridit med gympaskor + sadel typ två gånger någonsin under min åttaåriga hästerfarenhet. Det känns lite läskigt, faktiskt, särskilt då man har dåliga stigbygelplattor. (Så var det åtminstone senast, hade ridit utan stigbyglar men ville rida lätt då jag travade av hästen och jösses vad fötterna gled)
 
   Hjälmen då. Jag kan verkligen inte gå ut ur hemstallet utan en hjälm antingen på Esmes huvud eller i ryggsäcken. Ofta har jag med mig två stycken, faktiskt. Jag vet inte varför jag är så fixerad på ridhjälmar. Jag har tillochmed svårt för western- och dressyrhattarna, vilka spärrar man har i huvudet ibland. Det är ju liksom bara ett spel, och ändå har jag så svårt för det?
 
 
   I övrigt har jag lite svårt för spelets kjolar, men det är nog mest för att det ser lite mysko ut med kjolen sittandes i sadeln. Annars antar jag väl att de är helt okej, det ligger nog mest i att jag inte är någon kjolmänniska. (Jag gillar kjolar men jag kan inte riktigt bära dem, hehe.) Jag gillar mössorna, men kepsarna är inte riktigt något för mig heller. Men jag är absolut inte någon kepsmänniska så det är nog den faktorn som spelar in ^^
 
 
   Så... kepsar, färgade stövlar, och kjolar är det som verkligen inte används. Fast jag ska nog försöka ändra på det, variation är väl aldrig fel ;)






Siri

Ja, jag är ju ganska tvärtom, haha x) kjol, vita stövlar eller vita gympaskor, vit hjälm eller vit keps - så går jag helst klädd i SSO x)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.