Chrome Pointer

Gigagirl

   Gigagirl gör inte riktigt skäl för sitt namn. En flicka är hon visserligen, men stor är hon inte. En liten primadonna som alltid har något upptåg i kikaren, med typiskt ponnytemperament. En ängel att pyssla med men gör inte ett uns mer än hon behöver under ryttare.
 
 
 
   Namn: Gigagirl
   Tilltalsnamn: Gigi
   Namnbetydelse: Gigagirl översätts till "Stor flicka". Gigi är taget från The Lizzie Bennet Diaries version av Jane Austens karaktär Georgiana Darcy.
   Född: 2009
   Ras: Jorvikisk ponny kat. C
   Lynne: Pigg och vaken. Alltid med en busig glimt i ögat. Arbetar inte i onödan.
   Level: 15
 
 


Emmy Lightlord

Nämmen ohhh så söt! <3
Haha jag vill oxå ha ponny xD Och det kommer dröja cirka 3 veckor eller bått innan den kan flytta in >.<
xD

sienna blueforest

åhh, vad söt! Superfin redigering också!

Sofie Frienddotter

Omg! Gud så fin redigering!!!!!
Och söt är den oxå!

Kaja Spiderborn

GIGI! Jag blev helt överhajpad när jag såg att hon hette Gigi haha, jag har en hund, som jag brukar va lite larvig med, bara för att hon e så söt hehe, jag bah: TITTA GIGIIII! Btw jättesöt ponny! Fin speedpaint oxå <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.