Chrome Pointer

Full av idéer

   Jag har en massa inläggsidéer på lager, så jag hoppas att jag kan göra något bra av dem :) Tänkte dra en kort vals som hur det kommer se ut här framöver.
 
   På lördag börjar jag jobba. Kommer jobba med en ridklubb i Stockholm varje lördag, jag hoppas att det kommer gå bra. Blev tillfrågad av dem om jag ville ha jobbet, så jag har inte träffat alla medarbetare och jag har aldrig varit på anläggningen.
   På måndag börjar jag plugga på heltid. Eftersom jag läser en högskoleförberedande kurs och redan har med mig MVG:n i några kurser från gymnasiet kommer jag ha med mig lite gratis (hoppas på att slippa skolan då resten av klassen läser de kurserna), så förhoppningsvis kommer jag orka hålla mig uppe där samt fortsätta spela SSO i nästan samma utsträckning som jag gör nu.
 
   Planen här på bloggen är att jag ska lägga upp en inlägg varje förmiddag - det kommer ju bli tidsinställt varje dag som jag är i skolan. Sedan utökas det med fler inlägg då jag kommer hem efter skolan, hur många inlägg det blir vet jag inte. Målet jag ska ha med bloggen är hursomhelst att den inte står still, utan jag vill själv att något ska hända på den varje dag.
 
 
 
   Så ser det ut alltså. Mitt liv kommer ta en helomvändning nu, men jag ser faktiskt fram emot det även fast jag oftast inte gillar förändringar. Jag kommer hålla fast vid både SSO och den här bloggen så länge som jag vill och orkar, för det är något som jag tycker är roligt och mår bra av. Tänkte bara informera lite om läget så att ni vet varför jag inte kommer vara riktigt lika aktiv ^^






Siri

vilken ridklubb blev det? c:

Svar: Stockholms Handikappridklubb, jag blev tillfrågad av ordföranden om jag ville börja jobba med dem :) Ska bli grymt roligt! Kommer få gå ett antal ledarkurser som ser bra ut på cv dessutom (y)
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.