Chrome Pointer

En förbättring jag hoppas på

   Såg just nu på Lucys blogg att det kommit nya benlindor i veckans uppdatering. Jag var ju runt på en gigantisk shoppingrunda i helgen så jag vet bergsäkert att lindorna inte funnits innan.
Bild lånad från Lucy Westlake, Westlake.blogg.se
 
   Det är en sak som jag verkligen hoppas att SSO blir bättre på, att faktiskt informera om vad som kommer i uppdateringen. Det är väl inte så viktigt egentligen då det är såna här enstaka plagg som dyker upp, men jag tycker faktiskt att de kan säga till då nytt material kommer. En principsak liksom.
 
 
   Tycker ni att det är bra att veta vad som händer eller bryr ni er inte särskilt mycket?






Juliette Stardawn

Håller med dig om den här punkten, man blir ju förvånad varje gång det kommit nya saker de knappt nämnt. Plus man måste antingen gå runt själv och leta i varje shop eller invänta att någon annan hittar och berättar de ):

Rose Greenhill

Jag är kluven. Dels vet man vad man kan förvänta sig när man loggar in, men samtidigt är det ju kul att få utforska och upptäcka tilläggen själv. :D

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.