Chrome Pointer

Mrs Packard

   Jag har länge tänkt "Hm, Mrs Packard, var känner jag igen namnet ifrån?" Först tänkte jag Packard Bell, alltså datorerna, men nu idag googlade jag på "Mrs Packard" bara för att se om det gick att använda någon bild till Wikin.
   Vad dyker då upp om inte den här positiva damen?
   För er som inte vet det, det här är Wilhelmina Packard från Disneyfilmen Atlantis. Efter flera månader av "varifrån kommer namnet?" tyckte jag det var så galet ironiskt att en karaktär från en av mina favoritfilmer någonsin skulle dyka upp. Jag vet inte om det faktiskt är något samband, men de båda tanterna har ju i princip samma frisyr...


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.