Chrome Pointer

Knoppar och manar och svansar och gud vet vad

   Ett sånt här inlägg jag tänkt skriva länge, men glömt bort - blev påmind då jag kikade in på Bella Eastfields blogg.
 
   Jag har ju velat ha in nya "hästfrisyrer" i spelet länge. Och nu finns de, i liten upplaga. Den svarta hästen, den som typ alla nu har, har lite annorlunda man jämfört med Jorvikfullbloden. Den ligger lite på båda sidor och är lite kortare. Charmigt, tycker jag, och rätt snyggt. Svansen tycker jag också ser rätt okej ut.
 
Alicia Starnights häst Black Belladonna, bild lånad från Aliciastarstable.blogg.se
 
   Om man tittar på en häst med knoppar är knopparna riktigt snygga - pannluggen, dock. Ingen pannlugg, utan istället en lite muppad knopp som sitter mellan öronen på hästen. Här vill jag lägga in ett förslag - Att få välja pannlugg själv. Jag tror att knopparna tillsammans med en utsläppt pannlugg skulle kunna vara något otroligt gulligt. Annars kanske SSO-teamet fixar till en knopp i pannluggen så det ser vettigt ut? Isf skulle jag ine ha några klagomål på just den punkten.
   Men, en till negativ sak med knopparna (förutom den failade animationen då hästen blir vattnad eller fodrad), svansen. En klump.
 
Kelly Goldbridge och hennes häst Dangermaster, bild lånad från Starstablecountry.blogg.se
 
   Jätteful tycker jag att svansen är, faktiskt. Så jag hoppas nu då funktionen att byta "frisyr" på hästen kommer, att man kan välja svans, man kan välja manstil och man kan välja pannlugg. Nu tror jag inte att vi kommer ha sån tur, men det är det jag hoppas på.
 
   Annars måste jag säga att jag personligen är rätt nöjd med "basstilen" på mina egna pållar, den passar dem bra. Men i framtiden vore det roligt att variera sig med andra, nya hästar, och då vill man ju gärna kunna anpassa mer.






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.