Chrome Pointer

Framtida hästnamn

Varning - galet flummigt inlägg skrivet alldeles för sent på kvällen för att innehålla något som går att förstå. Tror jag.
 
 
 
   Just nu har jag ju Ash och Iddy, och de lär jag alltid ha kvar - Ash kommer jag inte kunna sälja även om jag skulle vilja det (won't happen, älskar min Ashiii ♥) och Iddy har varit min dröm så länge, jag tycker fortfarande att han har en av de absolut snyggaste färgerna som finns. Även IRL är jag otroligt svag för hästar med höga strumpor och stora vita tecken i ansiktet, tycker det är så galet snyggt så det finns inte ^^
   Nejmen åter till ämnet, Iddy och Ash kommer jag alltid behålla. Men, som sagt vill jag ha ett sto. Och jag har funderat. Och funderat.
 
   Jag tänker vänta tills hästfunktionen väller över oss och fler hästar dyker upp i Jorvik. Jag funderar fortfarande på om jag en dag kommer köpa det svarta fullblodet, men det får bli för den dagen. Inte än. Jag vill se vad mer som väntar oss.
   Men som namn, jag har som sagt tänkt mig en Angel eller Misty. Nu har jag på sistone sett flera hästar som har namn som börjar på "Pop" (såg en häromdagen som hette Poptop) och då blev jag faktiskt lite tagg på att ha en häst som heter Popstar. Förkortat till Poppy, och då också en hyllning till den ohyggligt långa FanFic jag skrev för några år sedan. Den Finska Hästen i Jorvikstallet har alltid varit Lollipop i mina ögon, Poppy.
 
   Så, Angel-nånting, Nånting-Mist och Popstar. Mys. Det kanske inte händer ändå, men då har man ju lite planer för namn.
 
   Tänkte också vad som skulle kunna hända om jag skaffade ytterligare en hingst/vallack. Dark-nånting har funnits lite i bakhuvudet, det kan kortas till Darko, som är en häst jag träffat på en ridskola. Något med Wild tänker jag inte använda igen. Det är väldigt vanligt, och de flesta kortar även av de namnen till Wille. Det passade inte mig, eftersom det är namnet på min lillebror, så min pålle fick ta namnet Iddy istället. Han har stora skor att fylla, min Wildheart, för den lille b-ponny han är döpt efter har nog lärt halva Sörmland att rida.
 
   Jag tappade ämnet igen. Ja, klockan är över elva, jag borde gå och lägga mig men sånt är tråkigt så här sitter jag istället, yay.
 
   Annars tänkte jag mig en Rock-nånting. Rocky. Enkelt. Förutsägbart. Något som slutar med Magic, kanske. Då kan den kallas vad som helst som är trollkarlsrelaterat. (POTTERHEADS UNITE!)
 
   Går det att döpa en häst till Starshine? Kanske vore något? Eller inte.
 
   Nä, jag borde nog gå och lägga mig innan jag hittar på något dumt. Sov gott, Jorvikbor.






Felicia Lightfall

Åh, jag älskar namnet Popstar! Definitivt något jag kommer fundera över att kalla någon av hästarna jag kommer att köpa. :) Jag gillar även Rockstar! Och typ...tusen till! xD

Svar: Det är jättesvårt att bestämma sig för namn, det finns så många fina kombinationer :3
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.