Chrome Pointer

Dag 15 - Jag och Starshine Legacy

    Det var många år sedan jag började spela Starshine Legacy. Nu är jag arton och jag kan fortfarande roas av spelen. SSL var och är fantastiska spel, med en historia som vi fortfarande intresseras av, nu i SSO.
   I det första Starshine-spelet gick det att själv sätta en prägel på spelet. Jag vågade aldrig mucka med spelfilerna så jag gjorde aldrig det. Det ångrar jag lite nu, då jag inte lyckas med det.
En mycket gammal bild som påvisar vad jag här så luddigt menar - att byta ut spelfilerna. Här är Meteors spelfiler utbytta mot Starshines, Meteor har dessutom fått en ny färg och hans sadel/vojlock är omfärgade. Inte min bild.
 

   Jag tror inte att jag någonsin spelat ett hästspel med en riktig story innan jag hade mitt första möte med Starshine. Därför var spelet väldigt stort för mig. Det är fortfarande stort för mig. I dagsläget är SSO en stor del av mitt liv och Starshine Legacy har sin del i den historien. Det var där allt startade. Och snart får vi komma tillbaka. Lisa ska finnas i Grådaggsbergen, något ska ha hänt med Anne (jag har en teori, som dock antagligen inte stämmer, men Justin gjorde mig lite misstänksam senast) och vi vet att någonstans där borta hägrar Jorvikstallet. Nya ridvägar väntar oss, nya tävlingar, nya människor, nya hästar. Platser vi aldrig kunnat drömma om (med tanke på vad SSO-teamet än har gett oss vet jag att det kommer bli åzum), nya uppdrag, fantastiska funktioner. SSO kommer antagligen inte finnas för evigt, men jag tror att spelet inte har nått sin topp än. Jag tror att mycket mer kommer tillkomma innan spelet går i graven, vilket jag verkligen inte hoppas kommer hända på många år.
 
   Jag älskar Starshine Legacy och dess karaktärer, och jag längtar så mycket till Jorvikstallet, där nostalgin kommer knocka mig rakt i ansiktet och slå mig av min vingliga kontorsstol. Jag, tillsammans med Ash och Iddy, kommer få ett äventyr värt att minnas där på andra sidan Southsilvervattnet.






Elizabeth Silverfield

Ursäkta att jag smyger omkring bland de gamla inläggen, men nu vart jag oerhört nyfiken på din teori angående Anne. Vad var det för en teori egentligen? Jag har inte lyckats läsa den någonstans :3

Svar: Jag hade någon teori på den tiden, men ärligt talat minns jag faktiskt inte vad den handlade om xP
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.