Chrome Pointer

Ashdancer

   Askdansaren Ashdancer, eller Ash, som han kallas till vardags, har varit en trogen följeslagare sedan min första dag i Moorland. Sjuårig hingst av rasen Jorvikiskt Varmblod, vaken och alert, tillgiven och glad i att springa. Så ser jag honom.
 
 
 
   Namn: Ashdancer
   Tilltalsnamn: Ash
   Namnbetydelse: Ashdancer översätts till Askdansare. Ash översätts till aska och är även namnet på Pokémon-animens protagonist.
   Ålder: 7
   Ras: Jorvikiskt Varmblod
   Lynne: Tillgiven och framåt. Modig. Tycker inte om sadeln.
   Level: 15
 


Hanna Turtleside

Hej Esme!
Min favorit soulrider är Anne och jag tycker det är jätte tråkigt att hon är försvunnen. Därför undrar jag om du ids/kan/vill göra ett sammanfattande inlägg om Anne, hons försvinnande, vart och hur du tror man kommer hitta henne eller om hon ens kommer tillbaka. Jag hoppas du läser det och funderar! God natt och ha en trevlig dag. Hälsningar Hanna Turtleside 💓

Svar: Jag hoppas jag ska kunna få ihop ett inlägg om det - jag har försökt under någon vecka men jag får inte riktigt fram inspirationen. Det kanske kommer framöver :)
Esmeralda Silverforce

Ylva Westnest

Åh älskar dina hästar vill ha alla!

Frida Flowervalley

Jag har två hästar. Min starthäst Icedale och min ponny Daimond cake är på server 1:)

Sanna

Hej Esme, är Ash din första häst eller? jag skulle gärna vilja att du skriver tillbaka i vilken årdning du fick hästarna, om det är okej, förstås.
dina hästar är så söta, vill ha alla, och om jag blir star rider så kommer jag göra allt som du har gjort i alla dina avsnitt!

varma hälsningar Sanna
P.S. jag älskar allt du gör!

Eva Bunnyland

Till Sanna:
Ja, Ash är hennes starthäst. Jag tror att hon har hästarna här i den ordning dom är köpta.

Evelyn Goldflight

Till Eva Bunnyland:
Vissa rutor var ju tomma, så tror ej att det är rätt ordning. Men du har rätt i att Ash är hennes startis.


ESME ÄR BÄST!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.