Chrome Pointer

Uppdatering igen

   Såååå, vad tror ni händer idag? Har inte någon känsla för vad som kan tänkas dyka upp, men det känns inte som något stort... eller så kanske vi överraskas med något coolt?
 
   Esme och Knightley


Filipa

Jag vet inte, kanske fortsättning med Thalias teater eller HaJ-killen? Hästar kom ju nyligen, och samma sak med kläder, så jag tror inte att det kommer. Men det skulle ju vara jättekul om vi fick något stort, typ en ny funktion eller huvuduppdrag ^^

Wilma Winterworth

Hade hoppats på nya storyquests, men tycker att det var väldigt roligt med en ny tävling! Både lång och rolig :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.