Chrome Pointer

Uppdatering igen

   Såååå, vad tror ni händer idag? Har inte någon känsla för vad som kan tänkas dyka upp, men det känns inte som något stort... eller så kanske vi överraskas med något coolt?
 
   Esme och Knightley


Filipa

Jag vet inte, kanske fortsättning med Thalias teater eller HaJ-killen? Hästar kom ju nyligen, och samma sak med kläder, så jag tror inte att det kommer. Men det skulle ju vara jättekul om vi fick något stort, typ en ny funktion eller huvuduppdrag ^^

Wilma Winterworth

Hade hoppats på nya storyquests, men tycker att det var väldigt roligt med en ny tävling! Både lång och rolig :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.