Chrome Pointer

Hallå där!

   Mitt huvud är just nu i fullkomligt kaos och det är mest därför jag hållt mig undan från blogg. Igår var jag med om mitt första migränanfall bland annat. 0/5 toasters, inte att rekommendera. Tack och lov är jag en sån där tokigt överkänslig människa så jag är lika känslig för smärtstillande som jag är för smärta så efter att ha sovrit större delen av dagen och väntat på att Ipren/Alvedon skulle kicka in så var jag typ en fungerande människa igen. Var ju dock svinläskigt att inte veta vad det var, jag trodde jag var magsjuk först och begrep inte varför huvudet svajade som om man satt i en roddbåt ute i en tornado...
 
   Nejmen i vilket fall, summan av kardemumman är att jag fortfarande mår riktigt dåligt och jag har fortsatt inbokade läkartider för att få hjälp med mitt mående. Jag är omotiverad till allt och det finns just nu väldigt få saker jag tycker är kul alls, så jag har inget att komma med här heller. Jag fortsätter kasta upp grejer på min Instagram just för att jag har bilder liggande och det är enkelt, men jag har inget att skriva om. Jag gör inte mycket relaterat till spel alls, så bloggen kommer få en vila och jag får hoppa in då jag gör något spelrelaterat, helt enkelt.
 
   Tips: undvik depressioner, de är inte snälla. Hare bra så länge!


Vilda Snownight

Kan inte ens Mello finalen pigga upp dig?

Svar: Den var en ljuspunkt!
Esmeralda Silverforce

Fiona Appledew

Hoppas verkligen du kan få den hjälp du behöver! Ta du det lugnt och fokusera på din hälsa, det är så mycket viktigare än bloggandet.

Amanda Rainwood

Ush, vad läskigt! :/ Håller tummarna att saker vänder för dig snart!

Quinn Catforce

Hoppas hoppas hoppas VERKLIGEN du känner dig bättre snart! ❤️ Känn ingen press med bloggandet/yt/instagram! Huvudsaken är ju ändå att man lever och mår bra!❤️❤️❤️

Sally Hawklord

Krya på dig<3

Leah Pandalake

Kendra Hawkson

Hoppas du får träffa bra läkare och att du får den hjälp du behöver. Depressioner är inte att leka med, usch :( Kram på dig och hoppas att du snart får lite kontroll på läget <3

Ann Oaktree

Krya på dig!

Juliette Shadowstar

Krya på dig! :)

Emma

Stackars dig! Hoppas du mår bättre snart!
Må Aideens ljus ständigt lysa din väg!

Sigrid Winterdotter

Nej men Esme, kram på dig <3 Du har inte uppdaterat på 2 dagar ser jag. Du förtjänar verkligen en paus! Har själv någon form av depression - eller pms. Jag vet inte, det är jobbigt. Men ha det så trevligt, krya på dig (både fysiskt och psykiskt, sjukskriv dig om det behövs, take care <3 Din mentala hälsa ska vara i första hand!

Jamie Westsmith

Hejsan!
Var inne på mitt andra konto Haley Mcrider och gjorde huvuduppdrag när jag helt plötsligt fick läsa böcker :) Man kunde dessutom läsa dem efter att uppdraget var slut vilket jag tycker är riktigt nice. Är nästan rädd för att fortsätta eftersom jag vet att böckerna kommer försvinna sedan ;c;

Natalie Skyland

Åh, vad jobbigt att du mår så dåligt :(( Hoppas du blir bättre snart!!! ♥

Eva Bunnyland

Nej, vad synd :( Vad jobbigt Esme :/
Jag vet att det inte bara är jag som hoppas att du snart mår bättre, och du har mycket stöd <3 men du ska inte känna som att du MÅSTE skriva för att vi ska bli nöjda, så ska det helt enkelt inte kännas <3 Så ta den tid du behöver, du förtjänar en paus!
Krya på dig <3

Linn Nighthope

Jag älskar din blogg och din YT-kanal! Jag hoppas att du snart blir bättre, men du ska inte känna någon press. Huvudsaken är att du mår bra och du gör ju ditt bästa och det räcker gott och väl!
Du förtjänar verkligen en paus nu efter alla videos på Yt och alla inlägg på bloggen! Hoppas du får en superbra fortsatt dag!
Krya på dig :)

amanda

hoppas du mår bättre snart. du ska inte känna någoon press på bloggandet och så.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.