Chrome Pointer

Här är jag!

   Elva dagar till skogs och då jag kom hem igår stod jag framför min port och testade fyra olika koder innan jag gav upp och började leta efter nyckeln istället. Jag har alltså glömt hur man kommer in i min trappuppgång, så bortkopplad har jag varit under min semester! Jag har haft schemalagda inlägg under tiden, så med lite tur har ni knappt märkt av att jag varit borta, hehe. Har haft en galen semester där jag bland annat var med om en fölning (!). Skulle ner och fölvaka mitt i natten och jag har varit svinnervös över hur det skulle gå med mamma och föl sedan hon konstaterats dräktig, och då jag stapplar in i stallet halv två på natten och ser att hästen ställer sig upp hinner jag svaja till och grabba tag i boxgallret (för man är ju lite groggy då man nästan inte är vaken och stapplar till stallet med pyjamas och foppatofflor och knappt kommit ihåg glasögonen), och sen vet jag att jag säger "Elin, det ligger ett föl här" innan jag på riktigt inser att fölet är ute och allt gått bra. Kompanjonen fick ringa runt och väcka hela gården och det var nog ingen som sov särskilt bra den natten, haha... allt gick iaf jättebra och det ska bli så kul att se fölis igen om en månad! Jag har spammat lite föl (och andra hästar) på min Instagram @esmesilverforce om ni är intresserade!
 
   Här räknar jag med att allt ska återgå till det normala - ett tag. Jag har blivit utsedd till kattvakt av fyra separata kompisar + kaninvakt av grannen denna sommar så jag ska flytta runt halva Stockholm för att bo med katterna, haha. Ska bli kul! Från och med idag blir det iaf mer Star Stable - igår kikade jag på araberna för första gången och jag ska prata lite om de uppdateringar som skett medan jag varit borta så fort som jag har tid att sätta mig vid datorn igen. Stay tuned!
 
  Esme och Flynn






Bresha Queenbrooke

Hej jag har gjort uppdraget ett spår men jag har inga mer uppdrag med turisterna eller mr kembell tillgängliga jag har tittat på videon på Youtube där du gör det uppdraget och du får ju fler uppdrag direkt vad ska jag göra Tacksam för svar vet inte vad jag ska göra vil verkligen komma in i Epona

Svar: Om du inte har några uppdrag alls bör du kontakta support, annars är det bara att fortsätta med andra uppdrag!
Esmeralda Silverforce

Bresha Queenbrooke

Men du fick ju fler direkt vad gjorde du för att få det

Svar: Absolut ingenting, jag spelade bara spelet.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.