Chrome Pointer

Skills

 
   Nu börjar jag känna mig lite varm i kläderna med Sony Vegas, fy farao vad det här är roligt ^^






chiara loudnight

OMG love it love it LOVE IT !!!!! vill det där spelaet men bra music video ^w^

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Siri

Har blivit traumatiserad av den där sången, har fortfarande inte klarat av tredje uttagningsprovet usch

Svar: Om du tycker att den är svår, välkommen till spel nummer 2, dels är låten inge vidare och dels är det tio gånger svårare än i första spelet... Vet inte hur många gånger jag behövt göra om skiten innan jag fick mitt första, perfekta framträdande - i morse. Och då har jag spelat MYCKET haha
Esmeralda Silverforce

Sofie Dolphinknight

Åh skulle så gärna vilja ha de spelen, jättebra video! Kyomi som sjunger?

Svar: Tack! Tror att det är Kyomi ja, det här är en "officiell" version av låten så den var förinspelad :)
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Vilken trevlig liten video! Jag älskar sångerna från SA, så ibland brukar jag sitta och lyssna på dina videor med låtarna x)

Förresten så har jag en liten fråga; Hur gör man så att texten i inlägg inte "flyter iväg" bort från inläggsbakgrunden? Jag håller på med en egen design och det enda som inte funkar är just detta, hehe. Jag har provat att lägga in wrapper och sånt men de koderna har liksom ingen funktion, tyvärr. Så jag undrade om du vet hur man fixar detta? ^^

Svar: Det kan vara något skumt med taggen "content". Texten ska ju per automatik ligga kvar inom boxen om man inte gjort något knasigt. Är det så på alla olika sidorna som kodmallarna täcker, alltså startsida, inläggssida, kategorisida och arkivsida? Kan det vara så att en sluttagg har försvunnit? Man måste ju alltid stänga taggen man öppnat efter sig. Om du inte hittar en lösning själv kan du mejla dina mallar till mig så kan jag rota rätt på felet :)
Esmeralda Silverforce

Bianca Lionhill

Hej hej, om man köper starstable spelen på amazon kan man senare då byta språket till svenska så att man kan spela både på engelska och svenska eller kan man bara spela på engelska om man köper spelet från amazon? Jag har sökt runt lite men får nt fram några svar. :(

Svar: Har inte den blekaste, men ser ingen anledning till att det inte skulle fungera. Spelen är ju svenska från början och redan i originalutgåva går de att spela på över 6 olika språk. Om inte annat så är de faktiskt värda att spela på engelska ändå, språket är väldigt enkelt och uppdragen är lättare än de i SSO.
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Asså jag får inte riktigt ihop det, så jag har skickat mallarna till dig x)

Svar: Nu kastade jag bara ett getöga på mallen, men det känns skumt att headern ligger I content-taggen? Jag återkommer om det senare ikväll/i morgon, jag behöver nog dra upp det där på en av mina testbloggar för en bättre översyn.
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Gör den? o.O Det hade jag ingen aning om, heh. Jag kan ju inte ens mina egna mallar, haha x)
Förresten så ville jag bara säga tack för att du hjälper mig, det är väldigt snällt av dig! Jag är jättetacksam ^^

Svar: Haha ja xP Jag har inte orkat kolla upp det ordentligt än, förlåt, ska verkligen försöka ta mig i kragen och ordna det... vill verkligen hjälpa till men jag har lite mycket att tänka på just nu ^^'
Esmeralda Silverforce

Fredrik

Jag kan svara på Bianca Lionhills fråga: Det finns endast en version av SS-spelen egentligen. Om man köper den engelska versionen på Amazon är texten på fodralet på engelska, men innehållet på CD-skivan är exakt den densamma som den svenska versionen. Du väljer språk i början av installationen. Det finns sju språk att välja mellan.

Svar: Det är bra att du finns här för att ha koll på alla svåra frågor (y)
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Det är lugnt, gör det när du känner att du hinner ^^

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.