Chrome Pointer

Tillbaka i Photoshop

   Borta från Photoshop i över en månad, hemskt! Äntligen tillbaka och det blev ett litet flumprojekt som ändå var kul.
 
 
   Originalbilden:
 


ES

Jätte fin! Du e jätte duktig!!!!👍❤

Svar: Tack!
Esmeralda Silverforce

Lovisa silverbrooke

Emelie silverhaven söker någon som kan redigera en heather Snälla ansök du skulle passa perfekt;)♡♡

Svar: Får väl säga tack för att du tror det, men jag vill inte redigera åt andra och jag tror inte heller att jag skulle lyckas särskilt bra med Emlans idé (trots att den låter rolig)
Esmeralda Silverforce

Agge

Finn bild

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback

Jag är Esmeralda "Esme" Silverforce, 23 år och SSO-spelare sedan Oktober 2011. Jag vandrar runt på olika servrar på jakt efter laggfri spelupplevelse och är klubbledare i den inaktiva klubben Night Guards på Air Star.

Jag finns också som Penelope "Penny" Kinglee, som också vandrar på olika servrar. Alla Pennys äventyr kan ni följa på min YouTube-kanal!

Förutom denna hästspelsblogg driver jag även Jorvikipedia, Star Stables inofficiella Wikisida som är en av Sveriges största Wikis. Jag har också den största spelarägda SSO-Instan med över 40k följare, samt producerar en serie med Tutorial-videor för Star Stables officiella YouTube-kanal. Jag är även en officiell Ambassadör för Star Stable Online. Du kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Jag skriver om spelet Star Stable Online, producerat av Star Stable Entertainment AB. Bloggen drivs helt privat och skrivs inte i samarbete med något företag om inte annat anges i inläggen. Jag äger inte bilder/text från Star Stable Onlines officiella hemsida eller något av spelets sociala medier. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.