Chrome Pointer

Lite tidig, men ändå

   Snön ligger kvar i spelet, men om man kikar på nyhetssidan tyder det på att den försvinner snart. Jag tycker kylan har varit på bloggen för länge, så jag har livat upp. Det var ett helvetiskt projekt, som jag ändå slutförde bara på några timmar, men jösses vad jag trodde jag tagit mig vatten över huvudet! Helios var i en sådan vinkel att jag var tvungen att måla hela hans huvud utan minsta redigering (#stolt) medan bog, hals och rygg kommer från spelet, Pichu är helt målad förutom ganachen, Freya är helt målad, mule och nosrygg på Shari är helt målad. Det var svårt, men jag tänjde lite på mina egna gränser och jag är sjukt nöjd med resultatet! (Och det här med att måla armar och händer är jag fortfarande helt hopplös på trots superbra referensbilder, haha)
 
 


April Goldfall

Så snyggt! *-*

Svar: Tack April :D
Esmeralda Silverforce

Abigail

Gud va duktig! *-*

Svar: Taack!
Esmeralda Silverforce

Ronja McKnights

Bra gjord, bra kämpat men fjordingens öga skulle jag önskat lite längre ner. (brukar irl vara i höjd/precis bakom med ganachens "främre båge").

Svar: Tack! Jag tycker ögat sitter bra till, tror inte att jag hade fått till det i någon annan vinkel ^^
Esmeralda Silverforce

Aixa Shynight

Men wow vad läcker den blev du! Verkligen jättefin!

Svar: Tack :D
Esmeralda Silverforce

Ava Nightroad

Wow, så jäkla fint! Helios ansikte blev verkligen on point! Önskade att araberna såg mer ut så här i spelen, lite kraftigare.

Svar: Tack! Jag var faktiskt lite rädd för att inte få honom "arabig" nog, men det blev nog bra i slutänden va? x)
Esmeralda Silverforce

Cecilia weststar

Aså! Hur kan man vara så duktig? Jag försöker och mina resultat är väl ja sådär? Haha,känner mig så himla dålig när jag ser dina fina redigeringar men snart så kommer man också vara där:) (Hoppas jag!)

Svar: Tack så mycket! Fortsätt öva bara :D
Esmeralda Silverforce

Mandel Äppelpajj

MAJJGADD så fin! Men jag bara undrar en sak, kommer du ändra färger på designen till våren? De n blåa är faktiskt välskar fin men känns ju lite kylig.. :)

Svar: Tack! Jag får se lite. Dels gäller det att hitta en färg som verkligen funkar, sen måste jag byta ut alla bildlänkar (vilket blir rätt många) och dessutom måste jag ha tiden att koda ihop de nya färgerna + koordinera dem med nya bilder. Det blir i slutänden en fråga om tid.
Esmeralda Silverforce

Moa Ponyforest

Asså så sjukt snygg! *-*

Svar: Tack så mycket Moa!
Esmeralda Silverforce

Lucy Macwright

Otroligt jättesnyggt! *-* Superbra jobbat Esme! :D

Svar: Tusen tack Lys!
Esmeralda Silverforce

Cassandra Southland

Blev sjukt inspirerad där :D Lugnt om jag gör en liknande header? :)

Svar: Roligt att höra! Asså om du vill göra en likadan känns det väl inte sådär superkul, men det är ju klart att du får göra det du vill göra.
Esmeralda Silverforce

Alanis Moonstorm

Supersnyggt! Har för mig att Helios är din palominoarab? För det är sjukt imponerande jobb du lagt ned på just det ansiktet och det syns att det inte är redigerat utan målat mest bara för att det ser så mycket proffsigare ut an SSOs araber. Du verkar vara påväg att bli nästa Lena Furberg!

Svar: Tack så jättemycket! Ja, Helios är araben :)
Esmeralda Silverforce

Kirsten Starhall

Vilket program använder du och var laddade du ner det?????:)

Svar: Använder Photoshop CS6. Ett tips är att inte ladda ner det illegalt, för det är, självklart, olagligt.
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.