Chrome Pointer

Daphne Oldcamp

 
   Full upplösning genom att klicka på bilden nedan:
 
 
   Daphne Oldcamp var en av de tre vinnarna i min Instagramtävling och hon bad om en enhörning som renade vatten genom att vidröra det med sitt horn. En redigering som var jätterolig att göra (stort tack till Isla som var snäll nog att låna ut sin häst så att jag kunde fota den) och jag är riktigt nöjd med resultatet samt hoppas att det nådde upp till Daphnes förväntningar ^^
   Följ hennes Instagramkonto @daphneoldcamp!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.