Chrome Pointer

Videor på ingång

   Åååh, är så himla arg på TV4 som inte kan se till så att Alexander Bard inte mobbar folk! Okej om folk inte sjunger ordentligt men det är inte okej att han hela tiden går på folk för hur de ser ut! Niklas Musco är helt underbar som satte Bard på plats - kan en människa inte få ha en klädstil som man trivs med ens i denna dag?
 
   Jag ska inte klaga mer på Bard (trots att jag verkligen avskyr människans beteende; han bryr sig mer om sångarnas utseende än hur de sjunger) - okej, nu gjorde jag det ändå. Nejmen, jag har spelat in videor i några timmar nu. Det som tar längst tid är att spara videorna, själva inspelningarna har gått rätt snabbt ändå tycker jag.
   Vad spelar jag in just nu? Jo, allt som jag än inte har visat från My Horse And Me. Jag har spelat in allt förutom hoppbanan på Elitnivå, som jag ska fixa så fort som videon jag nyss spelat in har sparats. Blir mycket väntetider, eftersom datorn inte klarar Movie Maker på full rulle samtidigt som jag spelar in.
   Videorna borde iaf komma upp innan midnatt, alla fem som det blev i slutänden ^^






Genevieve Nightbard

som om HAN av alla människor ska klaga på folks stilar...

Svar: Man kan ju inte direkt påstå att han är den mest moderna kotten som finns, han har väl vandrat runt med skägg och shorts i trehundranittiofyra år vid det här laget... blir så förbannad över att han är domare i en musiktävling och han kan ALDRIG komma med något konstruktivt, han hyllar de som han tycker är snygga och sågar de vars stil han inte gillar... Gah, jag blir så arg men jag är ändå så glad att någon faktiskt vågade stå emot och säga "lägg av, jag vill se ut så här".
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.