Chrome Pointer

Så ni vet-

   Ikväll gör jag ett massutskick via mejl så att ni som ville läsa Voldy II Hitler, numera känd som "Voldemort besökte aldrig Treblinka" då får den. Ni som bad om att få läsa den senast jag nämnde den (i fredags) kommer få den, jag har skrivit ner era mejladresser, men om det är fler som vill läsa får ni hojta till typ nu, för jag tänker inte skicka femton extramejl med uppsatsen i efterhand. Otroligt kul att intresset finns, dock!
 

  Jag kommer INTE skicka uppsatsen igen nu, eftersom jag varnat flera gånger att ni som var intresserade av att läsa skulle säga till. Jag vill inte behöva skicka en massa extramejl då jag faktiskt har sagt till flera gånger att ni borde ha sagt till. Tack ändå för visat intresse, verkligen jätteroligt, men nu kommer jag lägga den här uppsatsen bakom mig!






Daisy Greenwood

Jag läser den gärna, om det inte är för sent förstås :3 greenwood@live.se

Grace Mooncamp

Jag läser gärna! emme967@gmail.com

Rose Greenhill

Jag skulle också gärna läsa den. Kan säga att jag gillade den ofärdiga versionen väldigt mycket så det vore trevligt att få läsa hela uppsatsen :)

My bluebell

mybluebell1@gmail.com <3

Danielle Lightfall

Jag skulle gärna vilja läsa den!

Elsaa

Jag skulle vilja läsa den! Skicka till elsaroos@yahoo.fr
Tack!!:)

Alma

Vi som läste den halv färdiga kommer vi få hela

Svar: Som sagt, nu har jag släppt uppsatsen och vill inte tänka mer på den. De korrekturläsare som aldrig återkom med svar till mig har jag inte funderat så mycket mer på - nu hade jag också sagt till fyra dagar i förskott att jag inte tänkte skicka uppsatsen fram och tillbaka, så de som inte hade sagt nu att de vill läsa den kommer jag inte skicka vidare till.
Esmeralda Silverforce

Alma

Nej okej tänkte bara efter som jag läste förut med då vet jag

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.