Chrome Pointer

Chasing the wind and touching the sky

 
   SÅ! Har velat redigera en hoppande häst jättelänge och nu fick min nya lilla gnista stå för ett ponnyhopp. Jag gjorde faktiskt den här i torsdags, samtidigt som jag tittade på Eurovision. Jag som inte skulle röra datorn då, heh... (Jag vet att det syns lite dåligt, jag var dum och gjorde bilden alldeles för liten från början, men Sparkle har träns med pullargrimma samt pelhambett och väl inzoomat syns även kindkedjan...) Tanken med Esmes hår var att det skulle se ut som att en stor del av håret hade lossnat från hästsvansen, men jag tycker inte det blev särskilt lyckat. Aja, förhoppningsvis blir det bättre nästa gång ^^ I övrigt är jag faktiskt jättenöjd med den här bilden, trots att bakbenen blev lite som de blev :)
 
   Jag har planer på att göra en liknande redigering framöver, fast med en av mina större hästar. Blir kul att se hur det slutar!






Stephanie Snowhall

Jättefin!! Säg till när du är redo att dela med dig lite av din kunskap till mig ;))

Siri

SNYYYYYGGGT

frida longlake

åååå så fiiin kan du inte föra över din kunskap till mig :*

Lilly Underwood

Snyggt ju!

Jennie Lily Holm

Vilken fin redigerng, helt awsome!

Hedvig Highcamp

Helt fantastiskt duktig du är, alla dina redigeringar är helt perfekta. Även din blogg är underbar! Gaah så duktig du är!
Kram

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.