Chrome Pointer

Ovisade bilder

   Just nu är det lite "ut med det gamla, in med det nya" här. Kändes som att det behövdes. Dock så har jag fyra ovisade bilder med låtcitat som jag tänkte visa bara för att.
   Melody Club - Wildhearts
 
   New Radicals - Get What You Give
 
   3JS - Never Alone
 
   Maggie Reilly - Moonlight Shadow


Claudia Winternight

Jag undrar vad typsnitten du använt heter och vad sidan du hittade dem på heter också :) Jag har letat efter "Disney" typsnittet i aaaageees :))

Svar: Jag har så sjukt många typsnitt så jag vet tyvärr inte vad alla heter sådär på rak arm, däremot så laddar jag ner alla från Dafont.com :) I min kategori "hjälpavsnitt" tror jag dessutom att jag har ett inlägg där jag visar precis hur man gör där!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 24 år och har alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.