Chrome Pointer

So Much Dutch

   Igår släpptes det uppdaterade Holländska varmblodet i SSO. Jag har ju som vanligt fått följa hästen bakom kulisserna och den har verkligen gått från klarhet till klarhet med tydlig vision och stora drömmar genom hela projektet, vilket lett fram till en magiskt vacker dressyrhäst. Det har varit ett nöje att se hästen dansa genom Jorvik från vecka till vecka.
 
   Esme & Holländaren Cloudjumper
 
   Tillsammans med hästarna kom även ÄNTLIGEN den sista nya utrustningsdelen som kommer släppas innan alla hästar som fortfarande behöver retrofit är klara. Vi har nu uppdaterade benlindor, som finns både med och utan synlig padd.
 
   Esme & Holländaren Biggles
 
   Hästen i sig kan både piaffa och visa upp ökad trav och är den mest dressyriga av alla spelets hästar. Den har dock väldigt bra hopp också, eftersom holländare kan visa framhovarna både på hopp- och terrängbanor.
   Jag köpte sex av de sju färgerna - som vanligt skippar jag cremellon, då det är en färg jag inte är särskilt förtjust i varken IRL eller i hästspel. Två av hästarna i lineupen är baserade på hästar som ligger närt och kärt medlemmar av teamet, vilket jag alltid tycker är väldigt roligt. Jag har inte träffat någon av hästarna IRL men de bilder jag sett visar slående likhet. En fantastisk häst med massor av passion bakom sig och jag är så glad över hur väl den tagits emot och hur mycket teamets arbete har uppskattats!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.