Chrome Pointer

Ekorrarna

   Det är ingen hemlighet att jag är väldigt förtjust i SSO's husdjur. Jo, de är bara dekorationer egentligen, men de är så söta! Och jag älskar de nya ekorrarna! Jag har alltid velat ha en isvessla (de vita små djuren man fångar till Kallterna i Dinodalen), och ekorren från Firfall är såpass lik så jag klarar mig nog utan vesslan, haha.
 
 
 
 
   Och deras animationer, HALLÅ?! Jag älskar hur de rör sig! De känns verkligen levande och nu har vi äntligen ett husdjur som precis som hästarna kan blinka. När är det dags för vår kära gamla spelare att få ögonlock, hm hm?
 
   På tal om ekorrar, jag hoppas att det här kanske betyder att ekorrarna som finns på så många andra ställen i spelet nu byts ut till de här fina djuren istället. Ni vet, ekorrarna vid Steves gård, gnagarna som saboterar fält och Spejarmästers underjordiska ekorrnätverk, allihopa använder sig av samma ekorre (som i sig är en re-color på Fripp) och jag skullle bli väldigt glad om de byttes ut mot de här små kreaturen istället. Om än i någon annan färgvariant? Och Fripp, kanske han också får en välförtjänt makeonver? Renee Bluebridge gjorde en söt edit på den vita ekorren häromdagen och jag måste ju säga att jag tänkte precis samma sak som hon gjorde om den. Åh, hoppas verkligen att gamla grejer byts ut lite i takt med att sånt här nytt kommer till spelet!






Eva Bunnyland

Jag ÄLSKAR dem, de är så himla söta!!! Jag tyckte dom andra var för dyra, skulle ha typ 50 SC kvar om jag köpte alla heh, så köpte bara den "röda"...
Vill också ha en isvessla! Så söta!
Ett problem, dock är att när jag skulle köpa en ekorre så kunde jag bara se den från sidan och från vänster sida, alltså det enda hållet jag kunde se den ordentligt var från sidan...
Så japp :/ Det var ju lite knäppt...
Men jag älskar dom ändå!!!

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.