Chrome Pointer

En dag kommer jag lära mig...

   ...att sluta jobba på kvällarna och ge mig själv lite fritid, men den dagen är inte idag! Eller jo, för nu stämplar jag ut och har lite fri lek.
 
   Jag är SÅ GLAD över de nya westerntränsen! Några av mina absoluta favoritträns kom nu äntligen i nosgrimslöst format och jag har önskat mig det här i flera år. Absolut underbart! Jag tror jag köpte typ femton träns, haha. Man får passa på!
 
   Jag började testa spelet Horsez: Ranch Rescue igår men stötte rätt snabbt på en rejäl bugg, haha. Jag ska hoppa in nu igen och se om jag kommer vidare, tror att jag kan spela runt buggen. Den klassiska frågan har förstås redan dykt upp:
 
   Will it blend?
 
   Skämt åsido, men jag har redan fått frågan om jag ska spela in de nya spel jag fått tillgång till. Svar: ja. Jag kommer spela in alla spel jag äger som går att spela in! Visa spel fungerar inte optimalt på någon av mina datorer och då går det inte, men alla spel jag KAN kommer jag spela in NÅGON gång. Do not worry!
   Men för att runda av ska jag byta ämne en gång till, bara för att förvirra så mycket som möjligt. Jag ska hoppa in i SSL2 och springa ett par varv runt Pine Hill. För nu ska Esme leka arkitekt.
 
   Pine Hill






Quinn Catforce

Ja! Tränsen var jättefina! Köpte också väldigt många men sen tog starcoinsen slut 😅xD

Abigail Eastgirl

Hur många westernträns är det som kom i uppdateringen? Ser "bara" 12 st på marknaden och ser int det svart/gråa, och några mer..

Svar: Typ 35! Har du bläddrat mellan de olika sidorna? Det svartgråa finns i den grå sorteringen!
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.