Chrome Pointer

Ingen har väl missat det?

   Idag kom teasern för hemstallet ut! Jag vet att det officiella namnet i dagsläget är MyStable, men jag lovar att precis alla kommer ha glömt det om tre veckor, haha!
 
 
   Precis som jag sa i Stacys livestream har jag testspelat stallet - ni vet, new things calls for new tutorials - och jag är fortfarande rätt mållös. Det är så många olika delar som bygger upp det här stallet och det är så sanslöst vackert! Vad jag förstått har det här varit ett riktigt monsterarbete som tagit väldigt lång tid, men den tiden har i mina ögon varit värt vartenda sekund.
   För att undvika att säga något jag inte borde kommer jag prata mer om stallet på onsdag, då det faktiskt är dags :)
 
   Vad tycker ni om stallet? Ser det så här långt ut som ni har förväntat er?






Tuva Yellowheart

Jag visste att MyStable skulle vara extremt bra innan teasern kom och nu när den har kommit så är jag helt mållös. Det är 10 gånger bättre än jag hade förväntat mig. Det är helt fantastiskt asså jag vet inte vad jag ska säga. Åh vad jag älskar detta spel! Det är helt sjukt hur mycket det har utvecklats!

Anastasia Snowriver

Nog för att jag lärt mig att sso-teamet är grymma, men så hääär grymma visste jag inte att de var, haha! Detta ser verkligen helt fantastiskt ut, och jag längtar till uppdateringen! ^^

Lottie Snöfödd

Det är fantastiskt, minst sagt. För varje stor uppdatering blir man mer och mer imponerad över vad de kan åstadkomma. Men stallet, alltså det är en helt ny nivå. Det är fantastiskt. Det enda är väl att man blir ruinerad när man ska förstora det =P

Quinn Catforce

Tycker det ser helt magiskt fint ut!😱😍 Enda grejerna jag inte förstår heeelt är varför det finns TVÅ stolar vid bordet där i det ena rummet!? Kommer man kunna bjuda in kompisar då eller? Och vad man ska göra i stället där det ser ut att vara nån slags foderkammare? Kommer man få använda det så? Och sadelkammaren? Finns det en enskild garderob där för hästgrejer? Spolspiltan? Kan man använda den fullt ut som i verkligheten också? Svaren på mina frågor får jag ju förstås imorgon, så det är bara att vänta och se!

Jag antar att servrarna kommer vara fulla och typ crasha (stav?😂) imorgon då uppdateringen släppts...😅 Hoppas det inte tar ALLT för lång tid för dem att lägga in den (vilket det antagligen kommer göra)! Hoppas det arab Inter tar lika lång tid som förra veckan! Jag HOPPAS de släpper uppdateringen ganska tidigt, så alla hinner logga in och kolla på det nästan direkt, så att när jag kommer hem kl 18 (finsk tid) efter skola, musikteori och fiollektion, kan jag bara göra mina läxor och sen spela utan att det crashar!😋😁😅 själviskt, kanske, men iallafall😂😂

Tycker det ser suuupeerfint ut och jag längtar ihjäl mig typ!😍😍😍

Quinn Catforce

Och vad hände med det där att göra det personligt? Kommer man få ändra färger på saker eller? Eller är det där med att köpa boxar personligt?😂
Vad kommer hända med stallsysslorna man gör för rykte och pengar? Kommer de stallen också ändras eller? Och formen på stallet måste väl ändras? Sådär stort är inte stallet vi har nu och formen är inte heller det vad jag tänker...😁 Och den där stegen? Kan man flytta den så man kommer upp på höloftet? Och vad händer med hagen? Hur fungerar den?

Jättefint med namnskyltar också!

Cecilia Gladefield

Fick äntligen min fråga besvarad om ponnyerna kan räcka över boxkanten xD haha

Det ser helt otroligt vackert ut, är super nöjd :D Längtar enormt till imorron :D

Diana Sweetgirl

Visste redan innan att MyStable skulle bli grymt, eftersom SSO teamet har utvecklats väldigt mycket under dessa år spelet funnits.
Att det skulle bli såhär hade jag inte kunnat tänka mig, blev verkligen positivt överraskad.

Dessutom var namnskyltar en väldigt fin detalj som jag inte ens hade tänkt på! Detta blir förmodligen jättebra. :3

Lilly Underwood

Blev riktigt imponerad, hade förväntat mig en enkel liten stallgång typ! Är så taggad :D

Tindra Queenpie

Jag ska logga in fort imorgon! SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TAGGAD! Det dåliga är att jag ska ta vaccination till thailand... Men det är bra med något JÄTTE bra när man kommer hem ;)

Natalie Skyland

Jag är extremt taggad för imorgon! :D Det nya hemstallet är faktiskt över mina förväntningar, det är så fint och stort och allt!

Undrar nu bara varför det var 2 stolar vid den där lilla ''cafeterian'' eller vad det nu var, det känns som att man kanske kommer kunna bjuda in en vän?
Och dessutom det lilla rummet där det fanns en dusch... Kommer man kunna duscha sin häst?? Hoppas verkligen det!!! :0 Det är något jag alltid velat göra! Och sadelkammaren, kommer man kunna använda den eller är den bara ''dekoration''? Kommer man kunna gå upp på loftet med hjälp av stegen eftersom dom filmade det?
Alltså åh ja har så mycket frågor!!! cx Vill så gärna ha svar på de nu, aja, får väl härda ut tills imorgon :D

Vad hände med detdär om att det skulle bli mer personligt? Hmm... kommer man kunna flytta på grejer kanske?

sso-teamet är verkligen helt otroliga! MyStable är verkligen sååå fint och jag längtar typ ihjäl mig! ;)

Drusi Swordbaker

Längtar verkligen, ska bli så kul! :D
Typiskt att mamma hämtar mig sen just idag bara ;)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.