Chrome Pointer

Fort Pintas renovering

   Jag har aldrig gillat Fort Pinta särskilt mycket och det har typ varit spring-dit-fort-och-spring-därifrån-lika-fort. Men nu - åååååh vad jag gillar stället. Varför är Fortet så mycket bättre efter renoveringen?
 
  • Det känns levande. Det känns varmt. De kalla väggarna känns nu mycket varmare och det tycks ha lagts ner mycket kärlek på fortet.
  • Hur fasen kunde man försvara ett fort utan portar och murar? Fortet är nu försvarbart! Tjocka murar, gott om kanoner, god sikt över fienden med många torn och även god räckvidd med den utökade möjligheten att klättra på murarna. Det känns inte längre som att man kan trilla i plurret hur som helst - nu är fortet en trygg plats.
  • Blommorna och träden gör extremt mycket. Jag älskar de inhägnade parkområdena. Fortet ser inte bara mer välkomnande ut med de nya växtligheterna, det ser vårdat ut. Man kan nästan tänka sig att säkerhetsvakten får sig en knäpp och springer runt med häcksax tidigt på mornarna med valpen Rambo rännandes runt hans fötter för att ömt trimma de finaste buskarna för att hålla området perfekt.
  • Blommorna i sig är otroligt vackra, likaså träden. Älskar att blommorna är helt nya!
  • Den lilla hagen bredvid stallet känns välkomnande.
  • Transporten är flyttad och det känns bättre att den står där den står nu. Det kändes nästan lite tight, där den stod sist.
  • Den nya trätrappan till stranden är sjukt cool. Lite lätt att fastna i, men jättehäftig. Kan kanske tycka att den ser lite tom ut - hade varit häftigt med en klängväxt eller något på den!
   Ja, ni märker ju, jag har mycket positivt att säga. Men så är det väl, särskilt med tanke på att jag aldrig har tyckt om FP ;) Sen är James nya animationer sjukt snygga också, jag älskar att han fick helt egna animationer för att visa vilken girig liten ski- ehum, grabb, han är.
 
   Då jag först spelade igenom den nya uppdragsserien med gatumagikern Isebell Figg var jag lite skeptisk. Var hon så överdrivet snäll för att hon var skum? Men nej, hon är bara snäll och gullig och älskar att kalla folk för "raring" och "hjärtat". Nu kan inte ens de som gnällde över Tim Hoopers "drogande" drycker (<- haha ni vet vad jag tyckte om den teorin) i somras klaga ;)
   Det var lite random med hennes apa Diggory (jag fick lite HP-känsla över det här - bara jag? Diggory (Cedric) och Figg (Arabella)?) som stal grejer i fortet, men det var en kul tvist! Och jag gillade "loppet" där man fick jaga honom, det är kul då man får lite action i det hela.
 
   ...jag tänker lite på Banarne, med den där näsan. Snälla, säg att jag inte är så gammal så att jag är den enda här som minns Banarne.
 
   I övrigt var det en ganska normal uppdragsserie, men jag tyckte den passade bra till det här och jag hoppas att vi ser mer av Isebell Figg i framtiden! Spännande att hon inte riktigt tror på magi, men vill jobba med Ydris... hon kanske inser att saker och ting på Jorvik ibland ÄR lite övernaturliga?
 
 
   En annan sak jag snabbt vill nämna är de här gula texterna som använts mycket på sistone. JA! JA! PRECIS så här kan de användas, det är som flera små uppdrag i ett helt plöstligt. Särskilt då det är meddelanden skrivna just för en specifik karaktär! Älskar det här.
 
   De här blå blommorna... ♥
 
 
 
 
   Jag är så glad över nya FP, verkligen. Har dock märkt att fönstrena inte lyser på natten, vet inte om det är meningen? Överallt annars lyser det i fönster under nattetid.
 
   Förutom det har grafiken fått sig ett SJUKT stort lyft om man har på högsta möjliga grafiknivå (många sadlar som sett lite skumma ut är nu helt knivskarpa och otroligt fina och även en massa hästar ser man väldigt stort skillnad på - kolla bara fjordingarna, man ser i princip varje hårstrå på dem!), och ett nytt "salustall" har kommit till Paddockön, bredvid Onkel Bob och lilla Lisa. Kanske det hamnar hästar där nästa gång det kommer ett lass till spelet?






Angelica Purplegirl

Det är fint! Ska faktiskt flytta dit. Om det bara hade funnits en utbyggning o en ridplan.

Svar: Vad menar du med utbyggning? x)
Esmeralda Silverforce

Molly Sunhand

Jag har Barnane filmer :)

ES

Jag bara älskar träden i fort pinta!!!!!😍Och jag önskar att de nya hästarna skulle vara islandshästar eller finska hästar..Hehe ofc,finlands-svensk flicka här😄

ES

Eller att de hästrana kommer att komma i framtiden😊

Rännan Blåbro

Åhh Banarne! Pappa hade massor av avsnitt med dem inspelade på VHS, satt timmar och tittade på Trazan och Banarne som liten :') Nu när du nämner det så liknar apans näsa Banarnes väldigt mycket xD

Amanda Rainwood

Trazan och Banarne for sjutton! :'D Childhood sammanfattat i en VHS, typ, haha!

Astrid

Hej hur ladar man ner pennygirl häst spelet

Svar: Spelet går inte att ladda ner.
Esmeralda Silverforce

Sophia Silvergren

Jag tror att det kommer komma islandshästar elr shirehästar i det lilla försäljningsstallet<3 jag hoppas hoppas att det kommer islandshästar till sso :D (tänk om de kommer på onsdag!) jag har läst någonstans att man kommer kunna leda hästarna i framtiden är det sant?

Svar: Ja, man ska kunna leda hästarna i framtiden. Det är inte bekräftat exakt när, men det ska bli innan 2016!
Esmeralda Silverforce

As

Alltså. En utbyggning. Man bygger ut så Fortet blir större. Förstår du? ❤

Svar: Haha men det var ju i princip just det som hände i onsdags? x) Fortet BLEV ju större, det blev mer yta att röra sig på och man har ju inte kunnat röra sig så mycket på murarna förut :)
Esmeralda Silverforce

tiffany bluewood

jag älskar verkligen nya fp, har svårt att lämna stället numera, hahah.
när jag levlar så går det men annars hänger jag mest på fortet.
uppdragen var jag däremot inte lika nöjd över, gillade uppdragen men numera har jag verkligen aldrig orken att läsa det som står då det upprepas på tok för mkt.

jag blir väl den första här som klagar på att det blev för mkt "gullet, hjärtat, raring" ;D

Nora Masterbridge

Tycker att nya färjebryggan ser lite väl oäkta ut och tycker nästan att den är sämre än förut. Men det ska vi inte gnälla på när allt annat blivit så himla bra i FP! :D

När jag var liten hatade jag att titta på Banarne och Trazan eftersom jag var rädd för Ole Olyckan cx Jag vet, var nog den enda som hatade det pogrammet xD

Svar: Olyckan <3
Esmeralda Silverforce

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.