Chrome Pointer

...klar

   Jag håller just nu på och sparar de sista de avsnitten i min Ride Through av Sommarryttaren. Känns trist på ett sätt, för det här var sjukt kul, men jag är faktiskt grymt stolt över mig själv som kunde påbörja ett så pass stort projekt och dessutom avsluta det! Jag är jättedålig på att avsluta grejer, det får jag höra jämnt och ständigt, hehe...
 
   Det blir dock inte mina sista videor någonsin, för jag har redan börjat langa upp lite från My Horse And Me 2. Det jag har kvar är de åtta dressyrbanorna, vilka jag dock avskyr, haha... får se när jag pallar med dem. Jag har fått förfrågan på att göra en Ride Through genom Arvet från Rosemond Hill, och det vore verkligen superkul - dock kan jag inte spara spelet på min dator så det innebär att jag måste sträckspela hela spelet, vilket är ganska långt. Får se om det går att lösa, helt enkelt!
 
   Lägger upp kompletta spellistor här då filmerna har sparats, stay tuned!






Stephanie Snowhall

Fungerar alla SS spelen (Men det slår ju aldrig SSO) på Windows 8? Samt Me and my Horse 2 (Har det också) Men provade med två, tre andra spel som jag spelade när jag var liten och ville få lite nostalgi. Vet du hur man får spel att fungera på Windows 8? Du kanske har skrivit om det tidigare, men har missat det isåfall

Svar: Jag har tyvärr ingen som helst aning! Windows 8 gör mig gråtfärdig och jag har nästan varit påväg att kasta ut min mammas dator med det operativsystemet några gånger - min egen dator är ju skräddarsydd för mig och jag fick Windows 7 genom att gå upp lite i prisklassen. Jag har därför fortfarande Windows 7!
Esmeralda Silverforce

Sasha S

Super bra gjort esme, om du skulle få jätte tråkigt någon dag så skulle det vara kul att se en dag i ditt spelande eller när du bara glider runt på någon av dina snygga pållar och snackar lite förstås!

Stephanie Snowhall

Jaha.. Tack iaf c:

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.