Chrome Pointer

Jag får be om ursäkt

   Har haft lite kort tålamod under den senaste veckan då jag har jagat runt efter en dator och jag känner att jag har varit lite grinigare än vanligt. Har till och med raderat ett blogginlägg från veckan eftersom jag tyckte att det var alldeles för grinigt från min sida. Det ska det bli ändring på nu! (hoppas jag...)
   Sen tar det lite tid för mig att komma igång med nya datorn också, särskilt eftersom jag har lite limiterad tillgång till internet just nu. Jag ska dra in en sladd genom en vägg (hål i väggen!), men av någon anledning måste tydligen hela familjen titta på då jag gör det? Suck, tänk den dagen man faktiskt kan göra saker själv...
 
   Jag har installerat en massa spel på nya datorn nu, samt börjat sortera ut min musik i iTunes. Nu har jag inga ursäkter, jag ska sätta igång och börja spela Star Academy nu! Känner att det här kommer bli en grymt trevlig kväll, och nu då jag börjar komma igång lite blir det roligare inlägg för er att läsa också.
   Nästa vecka har jag stora förhoppningar på, jag kommer avsluta ett par större skolarbeten (bland annat min resedagbok genom Jorvik - jag kommer publicera den i slutet av veckan så att ni kan läsa den om ni vill!), kunna färdigställa min datorhörna plus göra ett par andra saker som jag verkligen ser fram emot. Överlag kommer jag ha mer tid till mitt spelande och det är åzum :D
 
   (Får dessutom ursäkta för att jag inte har några bilder att komma med, håller på att flytta över allting... heh)






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.