Chrome Pointer

Börjat spela Howrse igen

   För ett par år sedan var jag en väldigt hängiven spelare av Howrse, men jag hann inte spela till den grad jag ville då jag gick på gymnasiet - sedan har jag liksom glömt bort det lite. Jag har loggat in lite sporadiskt för att ta del av julkalendrar, lotterier och annat som dykt upp på sidan. Nu har jag dock startat upp igen - kommer behöva byta ut alla mina avelsston för att kunna tjäna vettigt på aveln, men det är det värt! Nu håller ju också alla "hästbilder" på att bytas ut, vilket jag tycker är jättetrevligt. Jag har fått upp ögonen för flera raser som jag verkligen undvek förut, men som nu ser mycket bättre ut - t ex Knapstrubbern! Dock var jag lite ledsen över mustangernas makeover, jag tyckte de var så otroligt vackra innan.
 
   Jag spelar Howrse på den internationella servern under namnet Zijena - jag har tidigare funnits under samma namn på båda franska servrarna samt den svenska servern, men kontona där är borttagna. Spelar ni Howrse, på vilken server och vilket namn har ni? :)






Lara Mcfield

Haha tajming! Började precis spela Howrse igen, tack vare hästarnas makeover. Heter nu Xenia där, lägger till dig som vän?

Lara Mcfield

Ojdå, vi är på olika servrar :3

Lilly Underwood

Hette White Rose, men mitt konto försvann o.o vet inte om jag raderade det eller om det blev raderat

Daisy Waternight

Håller med Lara och de andra här uppe i kommentarsfältet! Jag började också nyligen spela Howrse efter en lång paus. Jag heter Linda02 (Hatar namnet ;))Men jag spelar bara på den svenska servern :D.

Wirre Weris Drake

Jag spelade förut men inte nu längre, jag tröttnade då det kändes som att dom bara var ute efter mina pengar. Tror jag hette WKG eller något sådant x)

Svar: Då jag började spela för en massa år sedan tänkte jag samma sak, men de har ju otroligt mycket gratisgrejer där man kan vinna premiumgrejer! Jag har haft tur lite då och då och har kunnat dra nytta av de allra roligaste grejerna ändå, så i slutänden tycker jag det är rätt värt det - fast nu har jag ju ändå inte lagt ett öre på spelet x)
Esmeralda Silverforce

Emma Shortroad

Fantasia och jag spelar på den svenska servern!
Jag har spelat sen 2010-10-10! x)

Myra R

Islandet heter jag där:D var en toppavlare och tävlade lite GrPr och var bland spelare nästan topp 30 seeeen tröttnade jag när jag började med SSO.. Skickar bara in lite pälsar nuförtiden :p

Malin Queenstorm

Jag spelar på den svenska servern under namnet idafilip.

Alva

Heter Acra (ugh sånt hemskt namn, jag vet haha :s), meeeeen spelar på svenska servern dock x)

Fiona Mcpaw

Brukade också nörda Howrse en gång i tiden, hehe. Blir inte så mycket nu längre O.o Finns på internataionella och svenska servern med namnet Sherlockian. (Måste titta in nu bara för det hihi.)

Stephanie Snowhall

Spelar på svenska servern och heter Zambaz c:

Felicia Greenhill

zingoalla heter jag på Howrse ^^

Felicia Greenhill

Svenska servern, glömde säga det x)

Alexandra Mistdawn

Jag heter yenny yo (fråga mig inte var ifrån jag fick namnet) och har spelat sen 2010 (dock har jag spelat under korta perioder och inte länge alls). Svenska servern.

Caroline Rainmountain

Cindra07 och svenska servern :p

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.