Chrome Pointer

Funderingar över snön

   I vintras föll snö över hela Jorvik. Fantastiskt faktiskt, man hade ju hoppats på något sådant men det kändes ju som så mycket jobb, så jag trodde inte att SSO-teamet verkligen skulle genomföra det.
   Det fanns ju vissa grejer som inte var bra med snön. Marken såg mysko ut ibland, där marken var vit men gräset fortfarande var typ grönt. Valedale, som ligger i norr och bör vara kallt, hade inte en snöflinga i sikte. GåD var lika gyllene som alltid - jag hade hoppats på någon som helst vintervarning där.
 
   Det blir väldigt trevligt då juletiderna närmar sig, att få tillbaka snön. Jag tycker visserligen att det lätt ser tråkigt ut med snön, men det ger en fantastisk känsla till spelet. Dock hoppas jag på att snöns negativa sidor får sig ett lyft i år - jag vill ha ett snötäckt Valedale. Kanske isblock i vattnen. Vet inte riktigt, men spelet har utvecklats så mycket det senaste året så det känns som att snön borde uppdateras lite.
 
   Det ska bli kul att se hur det blir med snön i år :)






Emmy Lightlord

Haha ja det vill jag också, började spela i December, och upptäckte då snön :D
Älskar verkligen snön, men håller med om att det såg lite fail ut med grönt gräs på c; Is i vattnet vore ju alltid något, som i vinteryttaren typ, jättekul :D
Och i uppdragen om att komma in i Gåd, sa de inte att grinden skulle vara stängd på vintern eftersom den fanns onda SNÖandar? Tror det ialla fall :/
Men som sagt, ÄLSKAR vinter på Sso verkligen :D

Emmy Lightlord

Haha glömde fråga en sak, man skulle ju gärna göra det eftersom du inte var hemma;) Min fråga:
Vilket av SS-spelen är bäst och varför?
Gillar hur du beskriver, så himla bra alltså, så du kanske kan göra det till favorit-spelet :D Och förresten,
Vilket är det sämsta SS-spelet & varför?
xD

Svar: Jag har planerat en bloggutmaning om Årstidsryttarna rätt snart, så svaren får vänta till dess ^^
Esmeralda Silverforce

Susan Moonstar

Ja, isblock i vattnet skulle verkligen var coolt. Skulle också önska att de fixade när man galopperade över gräsfält, det flög ju gräs och inte snö.

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.