Chrome Pointer

Wiho

   Lite Wikijobb, har gjort lite förberedelser för nya inlägg på bloggen inom de närmsta dagarna (jag är rätt lat då det kommer till att ta bilder, så jag behöver förbereda mig om det ska bli någon färg alls i inläggen ;) ) och har putsat upp mina ridstövlar här hemma för att langa in dem på vinden nu då jag inte rider längre. Det kändes att mina stallskor var utslitna kan jag säga, sulan var helt platt så det var inte så konstigt att jag har halkat så många gånger den här vintern.
 
   Idag ska jag för ovanlighetens skull göra måndagens blåa uppdrag. Eftersom jag förut har jobbat i stallet på måndagar har jag väldigt sällan gjort de uppdragen, men nu då jag inte gör det längre ska jag jobba upp mitt rykte med A.A.E. :)
 
   I övrigt - Idag ska Iddy komma upp till lvl 8!






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.