Chrome Pointer

2023

   Jag bloggar via Blogg.se, som fungerar APDÅLIGT numera. Måste uppdatera sidan fem gånger innan jag ens når inläggsredigeraren och det suger, för jag hinner glömma vad jag ville skriva om då jag väl KAN skriva.
 
   Nytt år och då jag sätter mig ner för att börja skriva det här inlägget är det exakt 46 timmar kvar tills jag får nycklarna till mitt nya hem. Jag har räknat timmar i flera veckor redan, hua. Ska bli så skönt då det här är över (men jag planerar redan renovering och tro katten att jag kommer klaga över det med).
   Min hund var extremt rädd igår, trots att vi flyttade in i badrummet redan runt 9. Hon skrämdes under vår sista promenad under föregående nyår och är nu livrädd från att inte ha varit skotträdd alls som valp. Eller vanliga skott går bra, ett eller två enstaka, då det slår och tjuter överallt får hon panik. Hon låg under badkaret i någon timme men ville sen ta sig fram till mig och ligga lite nära. Hade henne i famnen efter tolvslaget, då vi tricktränade och hon fick massa godis, och sen fick hon ligga där tills hon slutade darra.
 
   Jag känner mig lite i limbo just nu, känns inte värt att starta nya projekt eftersom jag ändå ska rota upp livet om ett par dagar och min ritplatta ligger i en kartong hemma hos min mamma (</3). Känns som att det enda som är värt att göra just nu är att scrolla runt på heminredningssajter och skriva upp grejer jag gillar och kan inspireras av till nya hemmet? Ska ändå inte köpa något alls förrän jag väl är där och kan se stället lite mer framför mig. Drömmer specifikt om några roliga tapeter men vet inte var jag skulle vilja ha dem än...
 
   Esme & Silver






Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.