Chrome Pointer

Några nya namn!

   Igår röjde jag i hemstallet och dels döpte om jättemånga hästar och dels sålde jättemånga hästar. Jag tittade på mina hästar från Generation 1.5 och 2, och tänkte "kommer jag NÅGONSIN vilja använda den här hästen igen?" och då svaret var nej så sålde jag av dem. Jag har kanske inte riktigt samma nostalgi med hästarna som många andra kan ha, eftersom jag tekniskt sett kan spela med dem när jag vill på jobbet, men det kändes lite skönt att rensa. Gick igenom min garderob och dumpade ut grejer också, för att göra plats för de fina tränsen som släpptes häromveckan.
   Men men, här har ni lite bilder för att visa några av hästarna som fått nya namn de senaste dagarna!
 
   Den här hästen hette från början Pixelbee och kallades Pixel, men det kändes inte rätt. Nu heter han Disco!
 
   Denna skönhet gick från Lightangel till Keyly (uttalas "Kayley")
 
   Efter att i många månader tänkt att denna häst INTE skulle få namnet Daisy... så fick hon namnet Daisy.
 
    Tog lång tid innan denna häst gick från något i stil med Obsidianchaser till Wally. Han känns som en bra Wally!
 
   Hade funderat på Penguin till den här hästen, och då chatten tog upp namnet utan att jag sagt något kände jag att det verkligen var ett passande namn! 
 
   Sista för det här inlägget - welshponnyn Snowy!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.