Chrome Pointer

MASSOR av nya namn

   Igår streamade jag ett tag och tillsammans bytte vi namn på ett antal av mina hästar, och jag fortsatte off-stream idag. Hittade några namn jag blev riktigt nöjd med, och det var lite skönt att kunna springa fram och tillbaka mellan hästar då man hittade ett bra namn på en som skulle passa på en annan osv. Har dock inte bestämt kön/ålder på fler än vad vi gjorde på streamen, så det är kvar. Nu då jag börjar reda ut namn på mina hästar kommer det bli lättare för mig att redigera de bilder jag fotat på sistone, eftersom jag äntligen vet vad jag ska döpa dem till efter redigering.
   Det är SÅ skönt att äntligen kunna byta hästnamn bara genom att sitta upp på hästen - så himla tacksamt att slippa rida till en notarie. Nästa steg borde väl vara att slippa rida tvärs över ön för att hitta en hästhårstylist skulle jag tycka - de finns ju inte vid alla hemstall.
 
   En av många hästar som äntligen fått ett namn - möt Silver!
 
   Den här veckan har varit lite skum för mig, men nästa vecka är det Passion Week på jobbet. Jag och GM Nadia har haft en plan för Passion Week i flera månader och under den här veckan råkade vi adoptera en till game designer som ska rota runt i projektet. Vi vet fortfarande inte om det vi ska jobba på någonsin kommer släppas, men vi tror stenhårt på vår idé och hoppas att alla andra ska bli lika förtjusta i idén som vi är.
   Samtidigt släpps mitt senaste stora projekt live i spelet nästa onsdag. Jättespännande och jätteläskigt. Tycker att hela teamet lyckades göra underverk med den tid vi hade och är så stolt över allas insats. Passa på att hänga vid galoppbanan nu - den kommer inte vara sig lik från och med onsdag.


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.