Chrome Pointer

Kommande uppdateringar till SSO

   Under de senaste månaderna har SSO släppt roadmaps som visar lite av vad som kommer hända framöver. Tänkte i korta drag gå över vad som händer i mars:
 
   Okej, nummer 1 vet ni redan - Birkir och Hanami är här, de nya versionerna av Birch och Sakura. Det går något helt sinnessjukt rykte om att Birch och Sakura inte kommer tillbaka pga rättighetsissue - asså det är så rubbat att det ryktet uppkom från början ^^' SJÄLVKLART äger SSO alla rättigheter till allt som produceras till SSO. Om jag skulle välja att säga upp mig har jag alltså noll chans att kräva att allt jag producerat för spelet ska raderas från det. Birch och Sakura kommer inte tillbaka för att SSO LOVADE att de skulle vara där one time and one time only, och löftet kommer hållas.
 
   Jag gjorde den här bilden en kväll strax innan release av hästarna. De är superfina! Inte mina favoriter av de magiska hästarna, men detaljnivån är helt GALEN. Riktiga konstverk, oavsett vad man tycker om dem i övrigt!
 
   Den uppdatering jag just nu nästan är mest taggad på är den som kommer nästa vecka! Vi kommer kunna välja kön och ålder på alla våra hästar, helt gratis. Det gör ingen som helst skillnad i spelet, men jag har varit något fruktansvärt taggad på det här ändå. Känner liksom att det ger hästarna en ny dimension även om det inte gör någon skillnad för gameplay, liksom?
   Samtidigt kommer även lite nya kläder! Min garderob är typ full igen, börjar få panik över garderobsituationen (igen)...
 
   Sen den 30 mars är det äntligen dags för Baronessans galoppbana att få en ny look. Inte nog med att den kommer se HELT annorlunda ut då man först kommer dit, men Baronessan kommer göra sitt bästa för att dra igång arbetet vid den igen...
   Utöver galoppbanan kommer Araberna, Lusitanohästarna och de Engelska Fullbloden (Gen 3 asså) uppdateras så de kan ha på sig alla nya träns som kommit på sistone! Är riktigt taggad på den grejen, som är en JÄTTESTOR uppdatering bakom kulisserna. Hoppas verkligen att fler hästar får uppdateras snart!
 
   Det är alltså mars månad på Jorvik 2022! En himla bra månad. Då ålder/kön-uppdateringen är i spelet tänkte jag att vi ska ha en namnstream, då vi går igenom Esmes hemstall och döper om alla hennes hästar som än inte har sina "slutgiltiga" namn. Ofta är jag lat och bara köper hästarna direkt numera, och väljer namn senare. Nu ska vi på allvar se till att alla har vettiga namn!
   Menmen, det blir någon gång efter nästa onsdag, alltså.


Daniela Silvergarden

Ser framemot namn-streamen och uppdateringen, alla mina pixelhästar har iofs bestämda kön innan jag köper dem men ålder hittar jag på i efterhand :)

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.