Chrome Pointer

Jag ligger efter

   Med uppdrag i SSO, that is. Blir lite att jag känner att jag inte hinner med och därför kan nya uppdrag ligga i loggen i flera månader. Har fortfarande inte spelat senaste huvudstoryn ^^'
   Efter mycket om och men spelade jag igenom uppdragen med Maya på Glömda Hedarna för några veckor sedan. De var jättefina och det var en härlig upplevelse! Längtar efter mer uppdrag i spelet, oavsett om det är jag eller kollegorna som jobbar på dem. Vi har alla många roliga idéer, och idag har vi massor med bra verktyg och roliga karaktärer att använda oss av för att göra dem verklighet!
 
   Esme och Mayas häst Elli


Daniela Silvergarden

Din uggla ser lite ut som att den övervakar er medan ni bondar ;)
Fin bild också :)

Potäten

Jag är med i en klubb som hette Awesome Vikings sen bestämde vi att vi skulle byta klubbnamnet till antingen Schadow Vikings eller North Vikings alla rösta på North Viking fast namnet var upotaget D:

// Potäten

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.