Chrome Pointer

Årets första sjukdag

   I morse vaknade jag med feber så jag sjukanmälde mig från jobbet och har haft en lugn och chill dag hemma. Jag är tbh rätt dålig på att sjukanmäla mig och brukar jobba ändå, särskilt nu då jag jobbar hemma och kan utföra mitt arbete så länge som jag är pigg nog att sitta upp, men ey, ibland behöver man ta hand om sig lite.
 
   Jag har haft det rätt lugnt på jobbet - nästan för lugnt. Har deadline på mitt nuvarande projekt om typ en vecka och har inte varit riktigt så effektiv som jag hade önskat, fast jag kommer hinna bli klar utan problem. Annars är saker och ting rätt lugnt - har inte spelat in nya videor på länge pga ORKAR inte, och har känt att en förkylning legat och häckat ett längre tag så just den här veckan har i princip enbart bestått av att sova så fort som arbetsdagen är över. Var iofs i stallet igår och fick rida på ett stort, trevligt halvblod jag aldrig förr suttit på, men det var ändå stallbesöket som drog igång febern, haha.
 
   Det jag väntar på just nu är en stream från det kommande spelet Hogwarts Legacy (ja, det nya Harry Potter-spelet som skulle ha släppts förra året men som sköts upp till 2022) som startar om -ish en timme. Sjukt taggad på att få se gameplay och HOPPAS att vi får se slottet!
 
   Esme & Glòin


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.