Chrome Pointer

Snön återvände till Jorvik

   Esme & Garnet
 
   Vem trodde att snön skulle komma tillbaka? Inte jag i alla fall, komiskt nog. Eller, det är väl klart att jag visste att det skulle bli snö i år (hade varit konstigt annars med tanke på var jag jobbar), men innan jag fick veta att det skulle hända var jag rätt säker på att snö var helt uträknat. Jag tror inte att någon missat att jag är snömotståndare både IRL och i typ vartenda spel jag någonsin spelat, men tbh börjar jag mjukna lite inför snö IRL. Min hund har ju hemskt roligt då hon leker i snö...
   Jag tror det som gör snön i SSO mest värd upplevelsen för mig denna gång är hur djup den är, och vilka spår man drar upp i den. Det enda jag kan tänka på är vad det här innebär för en potentiell uppdatering av Dinodalen en dag! Jag har faktiskt inte testat att spela uppdrag i snön alls utöver de faktiska vinteruppdragen, så jag vet inte ens hur det funkar. Kan man ens se grejer man kan behöva plocka upp från marken? Hur har er upplevelse varit om ni spelat uppdrag som inte är gjorda just för vintern? 
 
   Så, vinterhataren Esme erkänner att SSO's nya snö är kul. Inte bara kul, utan den ser rätt bra ut också. (Okej, VÄLDIGT bra. Jag minns de gamla vintrarna med skräck.) Och det är så tacksamt att kunna stänga av snön med en liten knapp! Perfekt så man känner sig lite trött på allt det vita, och det blå-lila filtret som ligger över hela snölandskapet. Snygg effekt, men lite hårt på ögonen under längre stunder...
 
   Esme & Goldeen


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.