Chrome Pointer

Ska man sammanfatta det här då?

   20-talet har ju redan gått till historien som ett kaotiskt decennium och då har vi inte ens startat 2023 än. Fy Fripp asså.
   2022 för min del bestod enbart av jobb hela vägen fram till lägenhetsköp som avrundade året. Jag räknade lite slarvigt på vad jag hunnit med på jobbet under året och kom fram till att då jag räknat bort ganska många mindre projekt, alla projekt där jag enbart bidragit med feedback samt alla buggfixar så har jag arbetat på 33 olika projekt till SSO's 52 releaser. Ca 10 av dessa har varit soloprojekt där jag ensam har gjort åtminstone 90% av arbetet helt själv.
 
   Det jag kommer minnas bäst från 2022 är de questar jag arbetat med, och då i synnerhet mina personliga favoriter som vi bakom kulisserna kallade Marley's Memorial (feat. ett gästskådespel från allas vår Ronnie Bob Summers), Racetrack Renovations (där vi äntligen fick bygga upp galoppbanan) och Bobcat Showdown (där Loretta hade ett litet breakdown innan hon blev påmind om att alla Bobcats älskar henne även fast hon är en drama queen). Jag minns också årets Horse of Jorvik med Guillermo Gadea med glädje, då jag lyckades få ordning på en revamp för vår favoritförening med en logga och lite ordentlig branding.
 
   Nu satsas det mot nästa år. Jag har haft grejer i produktion ett tag redan och har därmed fyra olika projekt färdiga i väntan på att släppas och jag jobbar just nu på vad jag tror blir mitt största projekt för våren. Just nu har jag svårt att tänka på annat än privatlivet tbh (väntar ju med iver på att flytta och få starta upp livet igen, och dessutom ska mitt nya hemmakontor där all jorvikisk magi ska ske byggas upp), men snart kommer fokus tillbaka på att fortsätta utveckla Jorviks galna historier för att underhålla i ytterligare ett år.
 
   Esme & Poppy galopperar in i 2023


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.