Chrome Pointer

10 år

 
   Trot eller ej, men idag fyller denna blogg 10 år. Medan jag de senaste åren skalat ner bloggen till förmån för inte bara YouTube, utan också mitt jobb som spelutvecklare, hade jag inte varit där jag är idag om jag inte börjat skriva om spel där en decemberdag år 2012. Utan min blogg där jag såå konstruktivt jag kunnat plockat isär de spel som intresserat mig och pekat ut både höjdpunkter och katastrofer hade jag inte fått min plats i Star Stables community eller till slut fått ett jobb bakom kulisserna. Vem hade trott att hästnörden som älskat Jorvik med hela sitt hjärta sedan Starshine Legacy en dag själv skulle sitta och skriva manus för hur Jorviks framtid ser ut?
 
   Den här bloggen har förändrat mitt liv och jag älskar att ha min gamla webbdagbok om mitt enorma spelintresse dokumenterad på det här sättet. ♥
 
 


Caroline

Grattis till din 10 åriga blogg! :D
Jag får fira 3år då jag följt dig så länge, nu snart blir det 4år efter nyår! :D Och jag kommer fortsätta följa dig både här och på instagram och you tube i minst fyra år till :D <3
Och jättekul att du snart, Äntligen, ska få flytta också, så som du har väntat.

Kram från en av dina trogna följare <3

Daniela Silvergarden

Grattis bloggen från en läsare som hängt med sedan juni 2015! <3

Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.