Chrome Pointer

Tror att jag är back on track igen

   Har haft extremt ont i käken sedan mitten på veckan, men det verkar ge med sig lite nu. Oklart exakt vad det är, men jag tror på någon slags förkylningsgrej som satt sig på ett konstigt ställe eftersom jag i övrigt haft förkylningssymptom.
   Försökte ta det väldigt lugnt både i fredags och igår, så igår satt jag i lugn och ro och spelade SSO i flera timmar. Så mysigt! Byggde upp Baronessans Galoppbana och gjorde det på rekordtid - i långsamhet. Då jag försökt spela igenom det typ så fort som möjligt medan det fortfarande går att läsa dialogerna har jag spelat uppdragen på 40 minuter, och då har jag fuskat för att korta ner resetider, så jag räknar med 50-60 minuter under en normal playthrough. Tog mig 2 timmar att spela igenom igår... ^^' Men jag tog det verkligen i lugn takt, njöt av upplevelsen och passade på att ta ett par de-tours i Jorvik City pga kul. Då jag var klar med det fortsatte jag med att dra ut några hästar ut hemstallet för att fota dem, eftersom jag kände att jag behövde lite mer variation bland hästar till de bilder jag postar på Instagram. Innebär också att bloggen kan få lite mer uppdateringar, så det är något för er få som fortfarande kikar in här (trots värdelös uppdatering från min sida är det ett förvånansvärt antal unika besökare här dagligen!).
 
   Om kroppen håller upp under resten av dagen ska jag försöka spela in ett par videor, och ska även förbereda videor för den kommande veckan. I morgon går jag in i en ny produktion på jobbet, men är inte jätteorolig över det trots att det vanligtvis kan vara stressigt. Som då jag nämnde det för min parhäst GM Nadia förra veckan:
 
   Jag: ...and next week we're going into a new production again.
   Nadia: Wait what, what are we doing?
   Jag: You know, ******.
   Nadia: Ooooh that, nah, that's not work, it's just fun.
 
   Ja, vi är alltså inte jättestressade. Vi har en plan och jag har redan tjuvstartat lite, så vi kommer ha det rätt lugnt, vilket är skönt. Man kan inte ha stressiga projekt precis varje vecka!
 
   Hade inget fullevlat fullblod på lager för galoppbanan, så det blev en fullblodsarab istället - eller typ, det blev Snowdancer som fick följa med på uppdraget. Älskar honom i den här outfiten!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.