Chrome Pointer

Skum vecka, ändå

   Jag har ett miniprojekt på jobbet som egentligen är ganska stort, det råkar bara passa mig superbra och det blir inte så trassligt att pussla ihop även fast det är många pusselbitar på lite mindre än tre veckor. Däremot är en kollega jag är ganska beroende av för att få ordning på allt sjuk för tillfället, så det är en käpp i hjulet men om Garnok jobbar hårt så jobbar vi hårdare. Det löser sig.
 
   Igår försökte jag spela in en video om Birkir och Hanami. Kämpade hela dagen med att få in klipp där jag hann innan jag kom till klippning sent på kvällen, insåg att jag absolut hatade allt jag spelat in + att de ändå försvinner i morgon, så jag raderade alla klipp och gav upp. De kommer tillbaka. Finns liksom inget att stressa över. Jag var bara sjukt sen på bollen eftersom jag typ glömt hur man driver en YouTube-kanal. I morgon släpps ju Equestrian Festival i SSO, så jag har planerat att spela in en massa videor kring det. Kommer bli kul!
 
   Gör mig redo inför Equestrian Festival tillsammans med Buttercup. Vi längtar efter dressyrsadlar!


Kom ihåg mig!

Namn: (ALLA anonyma kommentarer raderas)


E-postadress: (syns endast för mig)


URL / Bloggadress:


Din Kommentar:


Trackback


Jag är Esmeralda “Esme” Silverforce, 90-talist som alltid haft ett enormt intresse för hästdatorspel. Från att ha varit en spelare av MMORPG’t Star Stable Online sedan spelets start arbetar jag nu med spelet, men mitt enorma intresse för andra spel består - och det är just de spel jag spelar som ni kan ta del av här!

Utöver denna blogg delar jag aktivt med mig av spelbilder på min Instagram @GamingbyEsme och pratar även mycket om spel på YouTube. Jag är också grundare av Jorvikipedia, som är ett slags uppslagsverk om allt som handlar om Star Stable. Ni kan läsa mer om mig och vem jag är längre ner i menyn!

Kontakt: Hitta min kontaktinformation genom att klicka på brevikonen i menyn högst upp på sidan!

Disclaimer: Bloggen är privat driven och ingenting skrivet på den är betalt material om inte annat tydligt framgår i inläggen. All min egen text samt grafik får användas om länk ges tillbaka till mig.